KOCAELİ / DERİNCE - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

Fatih Sultan Mh.Havva Sokak No2/3 41900 Derince/Kocaeli
Vizyon
Fatih İlköğretim Okulu kişilerin kendi öz benliği,geçmişini ve kültürünü yadsımayan,araştırmacı,kendi kendine öğrenen,kendine güveni tam olan ve sürekli her alanda başarıyı hedef alan bir kurum olmayı amaçlamaktadır.Bizim için bütün faaliyetlerde mükemmelliğin ölçüsü Ulusal ve Uluslararası düzeydir.Fatih İlköğretim Okulu Kocaeli ve Türkiye´de en iyi öğretim kurumu olmaya hedeflenmiş ve en iyi öğrenciyi yetiştirmeye devam ederek,Türkiye´deki ve Dünyadaki en kaliteli Okullar arasında gösterilen bir İlköğretim okulu olmayı amaçlar.
Misyon
Fatih İlköğretim Okulunun Misyonu,Ulusal ve evrensel boyutta bilgi üretmek ,bilgi ve bilim ufkunu genişletmek,çağdaş bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir.Bu misyonu gerçekleştirmek için Fatih İlköğretim Okulunun bugün ulaştığı yüksek düzeyi aşarak,Ulusal ve Uluslar arası boyutlarda bilimselliği temel alan sürekli gelişimi ve değişimi hedefleyen Atatürk İlke ve İnkılapları rehberliğinde yoluna yılmadan devam edecek bir eğitim kurumu haline gelmesi amaçlanmaktadır.
1.Okul,eGüvenlik etiketi -Bronz Etiket.(eSafety Label)
KALORİFER-DOĞALGAZ
TEK ARAÇLA KOCAELİ MERKEZDEN RAHATÇA ULAŞILABİLİR.
DERİNCE
İL MERKEZİNE OLAN UZAKLIK: 15 KM İLÇEYE OLAN UZAKLIK: 2 KM